Ook interesse in werkkledij op maat?

Bent u op zoek naar de geschikte werkkledij op maat van uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar de noden en wensen van uw bedrijf en personeel. We ontwerpen samen met u van A tot Z de werkkledij op maat van uw bedrijf. Wilt u graag meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier. 

Onze referenties

Onlangs hebben wij, na een grondige studie van de markt, onze in 2010 opgestarte samenwerking met Belconfect in een hernieuwd contract gegoten. Naast service, kwaliteit en budget, was ook de positieve ervaring met het Belconfect team een doorslaggevend argument.

Bij ArcelorMittal investeren we sterk in de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. Van onze leveranciers verwachten wij dan ook dat ze continu anticiperen en gemaakte afspraken nakomen. Daarom is Belconfect uitgegroeid tot één van onze meest betrouwbare leveranciers van veiligheidskleding.

Onze medewerkers hebben nood aan functionele beroeps- en veiligheidskleding waarin ze comfortabel en veilig hun veeleisende job kunnen uitoefenen. De grote flexibiliteit die onze klanten vragen, verwachten wij ook van onze leveranciers. Daarom werken wij al jaren samen met Belconfect omdat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan.

Bij de vernieuwing van onze corporate identity was het van uiterst belang dat de werkkleding deel ging uitmaken van ons visitekaartje. Met Belconfect hebben wij de ideale partner gevonden voor zowel het ontwerp, de ontwikkeling en het voorraadbeheer van onze werk- en veiligheidskleding.

Onze medewerkers zijn goud waard. Daarom zijn wij in zee gegaan met Belconfect. Zij lieten onze eisen op vlak van veiligheid, ontwerp en comfort samenvloeien in unieke en functionele werkkledij.

De GIDPB bepaalt in overleg met werkgevers en vakbonden welke artikelen in het gamma worden opgenomen. Hierbij zijn comfort en kwaliteit belangrijke criteria. Naast advies, kwaliteit en creativiteit, verwachten wij van onze leverancier een grote reactiviteit en leverbetrouwbaarheid. Daarom is Belconfect al jaren één van onze trouwe partner-leveranciers.