Missie - Visie - Waarden

Betrouwbaar, duurzaam en dynamisch

Advies, creatie en klanttevredenheid staan centraal. Meteen de grootste bestaansreden van Belconfect. Wij gaan resoluut voor duurzame werk- en veiligheidskleding vanuit ons eigen ontwerp- en confectieatelier te Dottenijs (België). Meer nog: we zorgen ervoor dat al onze ontwerpen voldoen aan de strengste normen en eisen qua veiligheid op het werk.

TOPFIT MET EEN PROFESSIONELE UITSTRALING

Professionele outfits zijn een pluspunt voor de uitstraling van elk bedrijf. Daarom maakt Belconfect werk van uw veiligheidskleding. Met een moderne en functionele snit, gemaakt van comfortabele en duurzame stoffen.

VEILIGHEID TEN VOETEN UIT

Bij Belconfect vindt u ook een breed gamma veiligheidsschoenen. Naast de juiste maat bieden wij u steeds het juiste advies op vlak van voetbescherming. 

OOK KWALITEIT STAAT VOOROP

Belconfect streeft naar een constante verbetering van elk bedrijfsproces. Bewijs daarvan zijn onze inspanningen op vlak van kwaliteit, duurzaamheid (ISO 26000, GRI duurzaamheidsverslag) en mensenrechten (lidmaatschap Fair Wear Foundation). 

Missie

  • Wij ontwerpen en confectioneren functionele en kwalitatieve werk- en veiligheidskleding die het positieve bedrijfsimago van onze klanten uitstraalt.
  • Wij zijn specialist in het samenstellen en verdelen van een compleet en exclusief assortiment veiligheids- en werkschoenen. 
  • Ons professioneel team blinkt uit in productkennis, is innovatief, streeft steeds naar een meerwaarde voor de klant en handelt volgens de hoogste ethische codes. 

Visie

  • Belconfect gaat voor een duurzame relatie met haar klanten voor wie ze de eerste keuze is op vlak van klantspecifieke werkkleding en veiligheidsschoenen. 
  • Onze focus ligt op partnership, kwaliteit en duurzaamheid en we streven naar continue verbetering door te investeren in kennis, ontwerp, productie en logistiek. 

 

Waarden

Klantgerichtheid Belconfect

Klantgerichtheid

Belconfect draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Wij geven absolute prioriteit aan de tevredenheid van onze klanten en onze medewerkers. We zoeken actief mee naar de wensen en de behoeften van de stakeholders waarbij respect hebben voor elkaar, een goede communicatie en een praktische instelling essentieel zijn.

Deskundigheid Belconfect

Deskundigheid

Een goede beslissing is gebaseerd op kennis, niet op cijfers. Wij beschikken ruim 10 jaar over meer dan 80 jaar vakmanschap. Onze roots als fabrikant van werkkleding gaat terug tot 1938. Ondertussen werd de focus verlegd van basic workwear naar klantspecifieke ontwerpen en eigen creatie en confectie van functionele en comfortabele veiligheidskledij.

Teamspirit Belconfect

Teamspirit

Op talent win je wedstrijden, met teamwork en intelligentie win je kampioenschappen. Wij kunnen rekenen op onze enthousiaste en levenslustige collega's die samen als één blok achter ieder project staan. Iedereen bij Belconfect is een onmisbare schakel in onze organisatie en als team streven we er samen naar om projecten binnen de voorziene termijn perfect af te leveren.

Respect Belconfect

Respect

Duurzaamheid is niet langer gebaseerd op minder schade aanbrengen, het gaat vooral om meer goed doen. Naast het respect voor onze klanten en onze leveranciers, tonen we ook respect voor het milieu door ons dagelijks in te zetten voor duurzame initiatieven in en rond onze onderneming en nemen we ook op vlak van productie onze sociale verantwoordelijkheid op.

Rendement Belconfect

Rendement

We hebben veel plezier in wat we doen en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten echt graag gebruik maken van onze producten. Toch proberen we het altijd beter te doen. Een doel is een droom met een deadline. Onze doelen motiveren ons, het triggert onze aandacht en onze interesses en het brengt ons in beweging om de vooropgestelde veranderingen te verwezenlijken.