Nieuws

16.08.2022

ARCELOR MITTAL DAMES, NU IN VEILIGHEIDSKLEDIJ VAN BELCONFECT.

Veiligheidskledij beschermt gedurende de werkdag, maar moet ook comfortabel zijn en veel bewegingsvrijheid bieden. Voor veel dames is dat laatste vaak een probleem wegens kledij die niet vrouwvriendelijk is. Belconfect en Arcelor Mittal sloegen de handen in elkaar om aan de dames in de productie comfortabele veiligheidskledij te voorzien, aangepast aan de vrouwelijke tailles. Het is dan ook met trots dat wij dit project voorstellen.

"Voor dit soort projecten is een nauwe samenwerking en een transparante werkwijze noodzakelijk." aldus Christ Segers, zaakvoerder van Belconfect. 
"Belconfect adviseert de klant, helpt hem in het maken van de juiste stofkeuzes, betrekt de klant in het ganse verloop van de creatie tot productie, en ondersteunt hem tot bij de uitlevering van het afgewerkte product. Belconfect staat helemaal achter deze transparante communicatie met onze klant, en begeleidde ook Arcelor Mittal op die manier doorheen het volledige proces van hun custom made dameskledij."

Met het oog op de functionele noden en de veiligheidsnormen van de specifieke staalindustrie, werkte Belconfect de dameskledij van Arcelor Mittal uit in vlamvertragende en zuurbestendige stof. De damesvest, aangepast aan de vrouwelijke silhouette, en de “high waist” broek, door de specifieke afwerking op de heup en aan de rug, zitten extreem comfortabel. Daarnaast werd alles geproduceerd in de kleuren en merkidentiteit van de klant.
Vorige maand ging het creatieteam van Belconfect de kledij aan de medewerksters van Arcelor Mittal ter plaatse voorstellen en vond er een pasmoment plaats. De feedback van de klant en hun werknemers is voor Belconfect dan ook van uiterst belang.  

De vrouwvriendelijke veiligheidskledij van Belconfect is vanaf nu te zien op de werkvloer.  
De dames van Arcelor Mittal zijn alvast heel enthousiast.