Custom made

Solidariteit voor het Gezin

Solidariteit voor het Gezin wil in Vlaanderen een toonaangevende organisatie in zorg zijn. Ons doel is in alle Vlaamse provincies en Brussel de best mogelijke zorg aan te bieden op het vlak van welzijn, gezondheidszorg, kinderen en wonen. Als onafhankelijke dienst voor welzijns- en gezondheidszorg willen we zorg op maat leveren: omdat we thuis zijn in alle vormen van zorg, kunnen we zorgteams samenstellen die elk vanuit hun vakkennis mensen bijstaan, helemaal afgestemd op hun behoefte.

Deze grote zorgorganisatie telt meer dan 5000 medewerkers verdeeld over gans Vlaanderen. Belconfect is erin geslaagd om een volledig nieuwe kledinglijn te ontwikkelen en te produceren
én deze gepersonaliseerd uit te leveren aan alle medewerkers in de thuisverpleging, de zorg, huishoudhulpen en meer. Deze kleding voldoet niet aan een specifieke CE-norm voor veiligheidskleding, maar voldoet wel aan de hoge kwaliteitseisen die dit type van activiteiten vereist. Het was voor Belconfect, met een achtergrond van industriële klanten, een uitdaging om voor deze organisatie het voornamelijk vrouwelijk personeel tevreden te stellen.

Klant
Solidariteit voor het Gezin
Sector
Zorg & Facility